Hoppa direkt till innehåll

Kom igång med API

Det ni behöver göra är att lägga upp en API-användare (eller ge API-rättigheter till befintlig användare). Om användare inte redan är upplagt så måste ni gå till AdminAnvändare och skapa en ny användare, kalla användaren något i stil med "API Företag" till exempel. Sedan kommer det skickas ett mail till deras e-post så dom måste verifiera kontot, när det är klart så kan ni skapa rättigheter
Gå till AdminAnvändareAPI-rättigheter och klicka på "Lägg till" eller välj den funktion som du vill skapa en användare för. Välj sedan vilken användare som ska ha rättigheter, vilka IP-nummer som den användaren kommer ansluta från och sedan vilket API (om det inte redan är förvalt).
Sedan måste API-nyckel delas till användaren, gå till AdminAnvändare och sök upp den valda användaren. Tryck sedan på VerktygAnvändarens API-Nyckel, där du API-ID och API-nyckel och kan dela det till användaren.